Πανόραμα από τον ανελκυστήρα Flegere

Λα Forκt Μάιος 5$ος, 2007Chamonix Panoramas, αρχικά φορτωμένος κοντά amazingmonkey22.

Πανέμορφος πανοραμικός πυροβολισμός από Flegere - it’s πραγματικά άξιο η μεγαλύτερη έκδοση, ή, εάν έχετε μια πραγματικά μεγάλη οθόνη, αρχικό μέγεθος.
Στο αριστερό είναι les Drus - απολύτως διαφορετικός από αυτήν την γωνία. Ο Mer de Glace παγετώνας είναι στην κοιλάδα, και έρχεται έπειτα Aiguilles de Chamonix, το Aiguille du Midi και έπειτα Mont Blanc - που εμφανίζεται μικρότερο από αυτό είναι πραγματικά από εδώ. Η βάση του ανελκυστήρα δεικτών είναι στο δικαίωμα

2 Απαντήσεις σε “Πανοραμα από το Flegere lift”

 1. ANNστις 09 του Δεκεμβρίου 2007 στις 9:12 AM

  Γειάσου,
  Έχω αυτή η περιοχή επειδή ένας φίλος του ορυχείου και προγραμματίζω να ταξιδεψω σε Les Praz και Chamonix επόμενο καλοκαίρι. Αγάπησα τις εικόνες και όλες τις πληροφορίες που έχετε παράσχει. Παρατήρησα ότι προσθέσατε περισσότερες εικόνες. I’m ένα οπτικό πρόσωπο και οι εικόνες σας είναι όμορφα και βοηθημένα να λάβουν την απόφασή μου να επισκεφτώ εκεί. Σας ευχαριστούμε!

  ANN

 2. adminστις 13 του Δεκεμβρίου 2007 στις 3:49 μ.μ.

  Γεια ANN,

  Πολλές ευχαριστίες, it’s τόσο συμπαθητικό να λάβει νέα από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την περιοχή! I’m βέβαια you’ll έχουν έναν brillant χρόνο, με ενημερώνουν εάν έχετε οποιεσδήποτε φωτογραφίες ή αναθεωρήσεις για να προσθέσετε στην περιοχή όταν επιστρέφετε!

Trackback URI | Σχόλια RSS

Αφήστε μια απάντηση