Treinen - Uitdrukkelijk Mont-Blanc

admin 14 april, 2007Vroege ochtendtrein, Chamonix, door vriendelijke toestemming van Tatiana Mariassov.

Les Praz heeft zijn eigen treinpost op de route van Uitdrukkelijk mont-Blanc en de treinen zijn modern, nieuw en comfortabel met reusachtige beeldvensters zodat kunt u het landschap bewonderen. Zij hebben overvloed van ruimte voor skis enz., en grote gebieden voor bergfietsen. It’s één van de aardigste manieren om rond de vallei te krijgen.

Zij gaan in eerder onregelmatige tijden controleren zo De Uitdrukkelijke treintijdschema van Blanc van Mont alvorens u voor de post weggaat, maar zijn zeer betrouwbaar en bijna altijd punctueel.

De lijn gaat van St. Gervais in Frankrijk via Chamonix aan Martigny in Zwitserland en u kon verscheidene dagen vullen die enkel de dorpen langs zijn mooie route onderzoeken. Het verbindt met de belangrijkste netwerken van zowel Frankrijk als Zwitserland - there’s een snelle trein met Parijs van St Gervais. De Zwitserse plaats is veel beter als u de verdere spoorverbindingen wilt onderzoeken - SBB
Reis tussen Servoz en Vallorcine is vrij met de liftpas of Carte d’Hote (die u normaal op aankomst zult gegeven worden).

Als u don’t één van beiden hiervan om om het even welke reden hebben, of als u verder wilt ver weg gaan, moet u een kaartje kopen, dat u can’t in Les Praz als bemande it’s niet doet - vind de leider en koop het op de trein.

De Uitdrukkelijke treintijdschema van Blanc van Mont (PDF)

Route van Uitdrukkelijk Mont-Blanc:
Mont-Blanc Uitdrukkelijke Route
Volledige route met hierboven details van liften enz. langs de manier, van het tijdschema.
De grote versie van de mening

Zwitserse kant, met verbindingen
De Uitdrukkelijke Kaart van Blanc van Mont - Zwitserse 
Kant
Zeer mooie kaart de Zwitserse kant van Mont Uitdrukkelijke Blanc tonen (Les Praz isn’t hier duidelijk om wat reden), en St Bernard die Uitdrukkelijk, van spoor bedrijf.
De grote versie van de mening

klik aan mening over mijn googlekaart

Trackback URI | Commentaren RSS

Verlaat een Antwoord